Nicotinfri

Aktiva filter

Available
Snus

KickUp Original

537
266,96 kr
KickUp Original är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till vanligt snus. Fler än 20 aktiva ämnen och vitaminer. Har en effekt som kan kännas uppiggande! OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Snus

Kickup Real White Original

8050
266,96 kr
Kickup Real White Original är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ som innehåller vitaminer och mineraler. Real White har även en helt vit påse. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning.
Available
Snus

KickUp Real White Soft Mint

37
266,96 kr
KickUp Real White Soft Mint Slim är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till All White Portion. Innehåller vitaminer och mineraler, i en helt vit påse. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Snus

KickUp Soft Mint

536
266,96 kr
KickUp Mint är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till vanligt snus. Innehåller mer än 20 aktiva ämnen och smakar tydligt av mint. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Snus

KickUp Strong Original

556
266,96 kr
KickUp Strong Portion är ett tobak och niktoinfritt snus - som levererar en hälsosam energi-kick av vitaminer, mineraler och ginseng!
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Apple & Spruce

5418
36,00 kr
En helvit produkt utan tobak och nikotin. LEWA Apple & Spruce nikotinfritt snus har smak av äpplen och granbarr. Portionerna består även av koffein och vitaminer. En dosa innehåller 18 normalstora portioner.
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Classic

5419
36,00 kr
Produkten LEWA Classic Nikotinfritt Snus är helt utan socker och tobak. Istället innehåller den helvita påsen koffein. Prillan har en smak av bergamott samt yerba mate, vilket tillsammans skapar en smak som kan påminna om tobak.
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Cola & Lime

5417
36,00 kr
En Nikotinfri produkt med smak av cola och lime. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus är tobaksfritt och innehåller istället koffein och vitaminerna B12 och D3. Prillorna har ett Standard format. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Liqurice & Raspberries

5420
36,00 kr
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus har smak av hallon och lakrits. En helvit portion med kosttillskott som du placerar under läppen. En dosa innehåller 18 portioner av de här nikotin-, tobaks- och sockerfria prillorna.
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Spearmint

5421
36,00 kr
LEWA Spearmint tobak- och nikotinfritt snus med smak av grönmynta. Mjuka portioner i en standard storlek med koffein och vitaminer. Produkten är helt fri från tobak, nikotin och socker. Ett nikotinfritt alternativ till All White Portion.
  • Ny
Available
Nicotinfri

Lewa Wintermint

5422
36,00 kr
LEWA Wintermint med en stark smak av intensiv mint. LEWA Wintermint nikotinfritt snus är helvit och portionerna är i standard storlek. Påsarna är helt utan nikotin, tobak och socker.
Available
Snus

Onico Lakrits

32
295,20 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, samt aningen torkade fikon. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Mini

27
279,20 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter. En liten prilla som är är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Pepparmint

29
295,20 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydligt inslag av pepparmint, samt aningen vanilj. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Pure White Slim

8223
148,00 kr
Ljus och kryddig karaktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och vanilj. En långsmal helvit prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico White Portion

28
295,20 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter.  En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snussattser portion

Prillan Portion Nikotinfri

8403
119,20 kr
Prillan Portion Nikotinfri är ett snus som levererar en äkta känsla, men är helt fri från tobak och nikotin. Snuset har istället svart te som bas. Ger dig ca 10 dosor nikotinfritt portionssnus. Instruktioner och tillbehör för att få ett färdigt portionssnus, utan tobak och nikotin, ingår i paketet. Portionssnussatserna är mycket enkla att tillreda....
Available
Snus

Qvitt Original Portion

597
231,20 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en samstämd snussmak och toner av bergamott och citrus. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Qvitt Salmiak Mini Portion

8083
215,20 kr
Tobak- och nikotinfria portioner i mindre format som har en tydlig smak av salmiak och toner av anis. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Qvitt Salmiak Portion

542
231,20 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en tydlig smak av salmiak och toner av anis. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Qvitt Wild Mint Portion

599
231,20 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en mjuk mintsmak och inslag av vilda örter. Fräschaste nykomlingen i Qvitt-familjen med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

XQS Blackshot Nikotinfritt

8047
176,00 kr
XQS Blackshot är nikotin & tobaksfritt snus med smak av tyrkisk peber. Och prillorna är helvita (all white)
Slut i lager!
Snus

XQS Ice Mint Nikotinfritt

8399
176,00 kr
XQS Ice Mint har en kylande smak av pepparmint och är nikotin & tobaksfritt.
Available
Snus

XQS Licorice Nikotinfritt

24
176,00 kr
XQS Licorice är ett nikotinfritt snus med lakritssmak.
Visar 1-24 av 33 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!