Lista produkter via varumärken ONE

Available
Snus

ONE Blå

ONE
801
223,20 kr
Smaken är den samma som klassikern Göteborgs Rapé White - ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.
Available
Snus

ONE Grön

ONE
8219
223,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av mörka bär, skog, citrus, samt aningen provencalska örter. En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Gul

ONE
8218
223,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av yuzu, samt aningen örter och apelsinblomma. En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Mixpack

ONE
8242
120,00 kr
Ett mixpack som består av 5 olika ONE sorter. One Svart är original portion, resterande är white portion.
Available
Snus

ONE Röd

ONE
8476
223,20 kr
ONE Röd är den sjätte produkten inom ONE-familjen. ONE Röd har hämtat inspiration från den nordiska skogen med sina smaker av vilda bär.
Available
Snus

ONE Svart

ONE
805
223,20 kr
General One representerar vår senaste tillverkningsteknik som ger snuset nya egenskaper, utvecklad av Swedish Match tillsammans med snusaren Alexander Gustafsson. En stark prilla, som samtidigt är mjuk och smakrik. Smaken är den samma som alltid har kännetecknat General Portion - mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt...
Available
Snus

ONE Vit

ONE
803
223,20 kr
General One representerar vår senaste tillverkningsteknik som ger snuset nya egenskaper, utvecklad av Swedish Match tillsammans med snusaren Alexander Gustafsson. En stark prilla, som samtidigt är mjuk och smakrik. Smaken är den samma som alltid har kännetecknat General White - ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus,...
Visar 1-7 av 7 objekt
Product added to wishlist
Produkten tillagd för att jämföra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!