Lista produkter via varumärken Nixs

Available
Snus

Nixs Bergamot Tobacco

Nixs
8250
272,00 kr
Nixs Bergamot Tobacco är lätt kryddad med bergamot för att likna de klassiska snuset. Äntligen en nikotinpåse med traditonell tobakssmak som passar fint ihop med en kaffe eller annan dryck. Nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
All White Portion

Nixs Espresso

Nixs
8444
272,00 kr
NIXS Espresso ger dig den där kicken du behöver med en fräsch smak av, ja precis - Espresso. Portionspåsarna är stora och välfyllda med en torr yta och fuktigt innehåll, detta ger en nikotinpåse som levererar smak över en längre tid. NIXS är portionspåsar helt utan tobak. 
Available
All White Portion

Nixs Ice Strong

Nixs
8443
272,00 kr
NIXS Ice Strong är en iskall nyhet från NIXS, som är ett helt tobaksfritt All White-märke med stora välfyllda portionspåsar! 
Available
Snus

Nixs Icy Mint

Nixs
8157
272,00 kr
Nixs Icy mint har en kraftfull och uppfriskande mintsmak. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Melon Rush

Nixs
8158
272,00 kr
Nixs Melon rush har en tydlig smak av melon. Söt och frisk. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Minty Lemon

Nixs
8159
272,00 kr
Nixs Minty lemon kombinerar den friska minten med den syrliga citronen. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

NIXS Mixpack

Nixs
8243
116,00 kr
Ett mixpack som består av 4 olika Nixs. Smaker: Melon, Mint, Salmiak och Lemon/Mint
Available
Snus

Nixs Salmiak

Nixs
8160
272,00 kr
Nixs Salmiak har smak av den salta salmiaken. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Smokey Tobacco

Nixs
8251
272,00 kr
Nixs Smokey tobacco har en rökigare tobakarom för att likna de klassiska snuset (ex. Ettan och Grov). Äntligen en nikotinpåse med traditonell tobakssmak som passar fint ihop med en kaffe eller annan dryck.
Visar 1-9 av 9 objekt
Product added to wishlist
Produkten tillagd för att jämföra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!