Lista produkter via varumärken Nixs

  • Ny
Available
Snus

Nixs Bergamot Tobacco

Nixs
8250
135,20 kr
Nixs Bergamot Tobacco är lätt kryddad med bergamot för att likna de klassiska snuset. Äntligen en nikotinpåse med traditonell tobakssmak som passar fint ihop med en kaffe eller annan dryck. Nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Icy Mint

Nixs
8157
135,20 kr
Nixs Icy mint har en kraftfull och uppfriskande mintsmak. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Melon Rush

Nixs
8158
135,20 kr
Nixs Melon rush har en tydlig smak av melon. Söt och frisk. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Minty Lemon

Nixs
8159
135,20 kr
Nixs Minty lemon kombinerar den friska minten med den syrliga citronen. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
  • Ny
Available
Snus

NIXS Mixpack

Nixs
8243
116,00 kr
Ett mixpack som består av 4 olika Nixs. Smaker: Melon, Mint, Salmiak och Lemon/Mint
Available
Snus

Nixs Salmiak

Nixs
8160
135,20 kr
Nixs Salmiak har smak av den salta salmiaken. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
  • Ny
Available
Snus

Nixs Smokey Tobacco

Nixs
8251
135,20 kr
Nixs Smokey tobacco har en rökigare tobakarom för att likna de klassiska snuset (ex. Ettan och Grov). Äntligen en nikotinpåse med traditonell tobakssmak som passar fint ihop med en kaffe eller annan dryck.
Visar 1-7 av 7 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!