Lista produkter via varumärken Xrange

Available
Snus

XR General Slim White Portion

Xrange
662
231,20 kr
General Xrange Slim White Large Portion levererar tydliga inslag av bergamott, citrus och en aning te i slimmade portioner som är optimerade för god passform. Snuset är torrt på ytan vilket ger en låg rinnighet men trots detta levererar snuset en långvarig smak. 16.8 g snus på dosa
Available
Snus

XR General Slim Portion

Xrange
663
231,20 kr
General Xrange Original är ett portionssnus som har en klassisk, kryddig tobakskaraktär toppad med bergamott samt förnimmelser te, hö och läder. Portionerna är optimerade för god passform och har en smått fuktig yta vilket snabbt släpper fram smaken.
Available
Snus

XR General Slim White Portion Strong

Xrange
665
231,20 kr
General Xrange Strong White är ett snus i vita portioner som har en ljus och kryddig tobakssmak som tydligt ackompanjeras av citrus och bergamott, samt lite te.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Slim White Portion

Xrange
667
231,20 kr
Göteborgs Rapé Xrange är ett portionssnus i vita portioner med distinkta inslag av lavandel och enbär, samt mjuka förnimmelser av trä och citrus.
Available
Snus

XR Catch Mint Slim White Portion

Xrange
669
231,20 kr
Catch Mint Xrange är ett white portionssnus i slimmade, långsmala portioner som är optimerade för god passform. Smaken har tydliga inslag av pepparmint, en aning eukalyptus och ceder
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Slim White Portion Strong

Xrange
667
231,20 kr
XR Göteborgs Rapé Strong är snuset med den klassiska Göteborgs Rapé-smaken från 1919, men i ett diskretare format och som smakar längre, rinner mindre samt med extra styrka. Starka prillor i slim white-format. Smaken är densamma som XR Göteborgs Rapé och har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och...
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Sparkling

Xrange
8059
231,20 kr
Ljus tobakskaraktär med inslag av äpple, fläder, samt aningen citrus och lavendel. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Catch Hallon Lakrits White

Xrange
8125
231,20 kr
XR är den moderna snusserien för den medvetna snusaren. Nu kommer XR Catch Hallon Lakrits, ett smakgiftermål mellan den salta lakritsen och de söta hallonen. Precis som övriga inom serien kommer XR Catch Hallon Lakrits i Slim White-format.
Visar 1-8 av 8 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!