Lista produkter via varumärken Xrange

Available
Snus

XR Catch Hallon Lakrits

Xrange
8125
223,20 kr
XR är den moderna snusserien för den medvetna snusaren. Nu kommer XR Catch Hallon Lakrits, ett smakgiftermål mellan den salta lakritsen och de söta hallonen. Precis som övriga inom serien kommer XR Catch Hallon Lakrits i Slim White-format.
Available
Snus

XR Catch Mint

Xrange
669
223,20 kr
Catch Mint Xrange är ett white portionssnus i slimmade, långsmala portioner som är optimerade för god passform. Smaken har tydliga inslag av pepparmint, en aning eukalyptus och ceder
Available
All White Portion

XR General All White

Xrange
8424
140,00 kr
XR Free from Tobacco är den första produkten inom XR-serien som tar klivet in i Nicotine Pouches och inte innehåller någon tobak. Ett alternativ för dig som gillar XR:s tobaksnära smak men letar efter ett fräschare alternativ.
Available
Snus

XR General Original

Xrange
663
223,20 kr
General Xrange Original är ett portionssnus som har en klassisk, kryddig tobakskaraktär toppad med bergamott samt förnimmelser te, hö och läder. Portionerna är optimerade för god passform och har en smått fuktig yta vilket snabbt släpper fram smaken.
Available
Snus

XR General Strong

Xrange
665
223,20 kr
General Xrange Strong White är ett snus i vita portioner som har en ljus och kryddig tobakssmak som tydligt ackompanjeras av citrus och bergamott, samt lite te.
Available
Snus

XR General White

Xrange
662
223,20 kr
General Xrange Slim White Large Portion levererar tydliga inslag av bergamott, citrus och en aning te i slimmade portioner som är optimerade för god passform. Snuset är torrt på ytan vilket ger en låg rinnighet men trots detta levererar snuset en långvarig smak. 16.8 g snus på dosa
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé

Xrange
667
223,20 kr
Göteborgs Rapé Xrange är ett portionssnus i vita portioner med distinkta inslag av lavandel och enbär, samt mjuka förnimmelser av trä och citrus.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Sparkling

Xrange
8059
223,20 kr
Ljus tobakskaraktär med inslag av äpple, fläder, samt aningen citrus och lavendel. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Strong

Xrange
667
223,20 kr
XR Göteborgs Rapé Strong är snuset med den klassiska Göteborgs Rapé-smaken från 1919, men i ett diskretare format och som smakar längre, rinner mindre samt med extra styrka. Starka prillor i slim white-format. Smaken är densamma som XR Göteborgs Rapé och har en ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och...
Visar 1-9 av 9 objekt
Product added to wishlist
Produkten tillagd för att jämföra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!