Miniportion

Aktiva filter

Available
Snus

Catch Eucalyptus Mini

98
409,00 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av eukalyptus och mint. En liten prilla som är torr på ytan med låg fukthalt för låg rinnighet.
Available
Snus

Catch Lakrits Mini Dry

8434
409,00 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lakrits och salmiak, samt aningen torkade örter. En liten prilla som är torr på ytan med låg fukthalt för låg rinnighet.
Available
Snus

Catch Lakrits Mini Original

8435
409,00 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lakrits och salmiak, samt aningen torkade örter. En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Catch Spearmint Mini

722
409,00 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av spearmint och pepparmint. En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

General Mini Original

0999
409,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Mini White

49
409,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé Mini

118
409,00 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Jakobssons Mini Melon

8025
355,00 kr
Smak av melon med inslag av päron och sötma.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Kapten Mini Lakrits

261
269,00 kr
Produktöversikt Kapten Mini Lakrits är ett white-snus i mini-prillor med smak av lakrits.Vita torra små Mini-prillor med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Kapten Mini Mint

558
269,00 kr
Produktöversikt Kapten Mini Mint är ett white-snus i mini-prillor tobakssmak med inslag av mint.Vita torra små Mini-prillor med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Kapten Mini Vit

260
269,00 kr
Produktöversikt Kapten Mini Vit är ett white-snus i mini-prillor med smak av bergamott och tobak.Vita torra små Mini-prillor med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Offroad Mini Classic

8195
249,00 kr
.Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med inslag av örter och citrus.En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Eucalyptus

243
249,00 kr
Produktöversikt En ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av eukalyptus och mint.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Lakrits Original

8025
249,00 kr
En kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lakrits och salmiak.En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Lakrits White

113
249,00 kr
Produktöversikt En ljus tobakskaraktär med inslag av lakrits och salmiak.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Qvitt Salmiak Mini Portion

8083
279,00 kr
Tobak- och nikotinfria portioner i mindre format som har en tydlig smak av salmiak och toner av anis. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-16 av 16 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!