Lista produkter via varumärken Offroad

Available
Snus

Offroad Frosted Portion

Offroad
8138
259,00 kr
Produktöversikt En kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av mint.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Frosted White Dry

Offroad
8194
259,00 kr
Produktöversikt En kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av mint.En stor prilla som är torr på ytan med låg fukthalt för låg rinnighet.
Available
Snus

Offroad Mini Classic

Offroad
8195
249,00 kr
.Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med inslag av örter och citrus.En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Eucalyptus

Offroad
243
249,00 kr
Produktöversikt En ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av eukalyptus och mint.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Lakrits Original

Offroad
8025
249,00 kr
En kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lakrits och salmiak.En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Offroad Mini Lakrits White

Offroad
113
249,00 kr
Produktöversikt En ljus tobakskaraktär med inslag av lakrits och salmiak.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Offroad X White Dry

Offroad
8137
259,00 kr
Produktöversikt En kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av mint och mentol.En stor prilla som är torr på ytan med låg fukthalt för låg rinnighet.
Visar 1-7 av 7 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!