Koffein Portioner

Aktiva filter

Available
Koffein Portioner

Hicaff Classic Cola

5652
289,00 kr
Hicaff Classic Cola är ett tobaksfritt all white snus från tillverkaren Microzero som ger en stark energikick. Detta all white snus kommer med en klassisk smak av cola och innehåller 100 mg koffein och 100 mg taurin.
Available
Koffein Portioner

Hicaff Energy Rush

5653
289,00 kr
Hicaff Energy Rush är ett energigivande snus från Micorzero. Hicaff är ett tobaksfritt all white snus som istället för tobak innehåller koffein och taurin som ger en uppiggande effekt. Det här vita Hicaff snuset kommer i smaken Energy Rush. De slimmade portionsspåsarna är laddade med 100 mg koffein och 100 mg taurin som ger en effektfull energikick. 
Available
Koffein Portioner

Hicaff Fresh Mint

5654
289,00 kr
Hicaff Fresh Mint är ett tobaks- och nikotinfritt snus med klassisk smak av mint. Istället för nikotin och tobak innehåller detta all white snus koffein och taurin. Detta ger en uppiggande effekt som gör dig mer vaken. Med 100 mg koffein och 100 mg taurin ger det en ordentlig energikick med mintig smak.
Available
Koffein Portioner

Lewa Apple & Spruce

5418
299,00 kr
En helvit produkt utan tobak och nikotin. LEWA Apple & Spruce nikotinfritt snus har smak av äpplen och granbarr. Portionerna består även av koffein och vitaminer. En dosa innehåller 18 normalstora portioner.
Available
Koffein Portioner

Lewa Classic

5419
299,00 kr
Produkten LEWA Classic Nikotinfritt Snus är helt utan socker och tobak. Istället innehåller den helvita påsen koffein. Prillan har en smak av tobak.
Slut i lager!
Koffein Portioner

Lewa Cola & Lime

5417
299,00 kr
En Nikotinfri produkt med smak av cola och lime. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus är tobaksfritt och innehåller istället koffein och vitaminerna B12 och D3. Prillorna har ett Standard format. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.
Available
Koffein Portioner

Lewa Liqurice & Raspberries

5420
299,00 kr
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus har smak av hallon och lakrits. En helvit portion med kosttillskott som du placerar under läppen. En dosa innehåller 18 portioner av de här nikotin-, tobaks- och sockerfria prillorna.
Available
Koffein Portioner

Lewa Spearmint

5421
299,00 kr
LEWA Spearmint tobak- och nikotinfritt snus med smak av grönmynta. Mjuka portioner i en standard storlek med koffein och vitaminer. Produkten är helt fri från tobak, nikotin och socker. Ett nikotinfritt alternativ till All White Portion.
Available
Koffein Portioner

Lewa Wintermint

5422
299,00 kr
LEWA Wintermint med en stark smak av intensiv mint. LEWA Wintermint nikotinfritt snus är helvit och portionerna är i standard storlek. Påsarna är helt utan nikotin, tobak och socker.
Visar 1-9 av 9 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!