Lista produkter via varumärken Lundgrens

Lundgrens snus är ett premiumvarumärke som tillverkas av Fiedler & Lundgren. Lundgrens har introducerat åtskilliga innovationer de senaste åren. Först ut var den perforerade påsen. En snuspåse med hål, som släpper igenom smaken snabbare utan att rinna mer, och mjukare fleece som inte skaver under läppen.

More
Available
Snus

Lundgrens Norrland White Portionssnus

Lundgrens
353
231,20 kr
Världens första perforerade portion 21,5g. Ambitionen var att skapa en vit portion med lika mycket smak som en brun portion, men som inte rinner lika mycket. Vit portion är resultatet. En unik perforerad påse gör smakupplevelsen mer direkt och att den sitter bekvämare. Vit portion har en traditionell och rik tobakssmak med naturliga inslag av ängsblommor,...
Available
Snus

Lundgrens Skåne Vit

Lundgrens
643
231,20 kr
Lundgrens Skåne Vit Portion är ett snus med så kallade "perforerade" portioner vilket tillåter rikliga aromer av den svenskodlade tobaken som används i detta snus.
Available
Snus

Lundgrens Norrland Slim White Portionssnus

Lundgrens
8018
120,00 kr
Available
Snus

Lundgrens Skåne Slim Vit Portionssnus

Lundgrens
8019
120,00 kr
Available
Snus

Lundgrens Västkusten

Lundgrens
8060
231,20 kr
Lundgrens Västkusten är det senaste tillskottet i Lundgrens-familjen. Snuset har inspirerats av västkusten natur med smak av nypon och ljung!
Available
Snus

Lundgrens Skåne Stark Vit

Lundgrens
8152
231,20 kr
Nyhet i Lundgrens-familjen! Lundgrens Skåne Stark levereras med samma smak och samma tunna perforerade portionspåsar som Lundgrens Skåne, fast med en högre nikotinhalt.
Visar 1-6 av 6 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!