White portion

Aktiva filter

Filtrera på

Varumärke

Varumärke

Produkttyp

Produkttyp

Styrka

Styrka

Nikotinhalt

Nikotinhalt

Innehåll/dosa

Innehåll/dosa

Snustyp

Snustyp

Format

Format

Producent

Producent

Available
Mixpaket

Blå Mixen

8245
115,00 kr
Ett mixpack som består av: Lundgrens Västkusten, Knox Blue och Göteborgs Rape. Producent: Fiedler & Lundgren, Skruf Snus och Swedish Match.
Available
White portion

Chainsaw Cold Mint

5438
279,00 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av grönmynta och pepparmint.En stor prilla som är torr på ytan med låg fukthalt för låg rinnighet.
  • Ny
Available
Snus

Göteborgs Rape Botaniska

5756
469,00 kr
Ljus och nyanserad tobakskaraktär med inslag av körsbär, små stråk av citrus och en söt blommighet som rundar av.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakleverans.Designen kommer i tre varianter med några mindre skillnader i utseendet, men innehållet är detsamma! Vilken variant av designen du får är...
Available
Snus

Granit Strong White Portion

710
359,00 kr
Granit stark vit portion är ett snus som har en tydlig tobaks smak och ger en större upplevelse
Available
Snus

Granit White Portion

127
359,00 kr
Granit White Portion är ett snus med en ren och tydlig klassisk tobakssmak.
Available
Snus

Grov White Portion

81
469,00 kr
Mörk tobakskaraktär med inslag av geranium och torkade örter, samt aningen mandel, trä och tjära.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Jakobssons Cola Slim

8210
190,00 kr
Jakobssons Strong Cola Slim White är nn mindre prilla i slimformat som rinner mindre. Den har en klar smak av cola med viss sötma och toner av citrus.
Available
Snus

Jakobssons Melon Slim

8212
190,00 kr
Jakobssons Melon Slim White Portionssnus är ett kvalitativt snus i torra men fylliga portioner vars smak bäst kan beskrivas som söt melon. Snuset kommer i slimmade portioner.
Available
Snus

Jakobssons Wintergreen Slim

8211
190,00 kr
Jakobssons Wintergreen Slim White Portion är en mindre prilla i slimformat som rinner mindre. Den har en tydlig smak av wintergreen med inslag av mint/mynta och sötma.
Available
Snus

Kaliber Plus Vit

757
279,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och te, samt aningen ros och kardemumma.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Kaliber Salmiak Vit Portion

586
279,00 kr
Produktöversikt Mörk tobakskaraktär med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, samt aningen torkade fikon.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

Kaliber Vit Portion

4
279,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med inslag av örter och citrus, samt aningen granatäpple.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Kapten Lakrits Vit

74
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Lakrits är ett white-snus med smak av både tobak och lakrits.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Kapten Lingon X-Stark Vit

8146
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Lingon Extra Stark är ett extra starkt white-snus med smak av lingon i en större prilla.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av det extra nikotinet och även smakerna. Kapten extra stark lingon hette Kapten extra stark vargtass innan.
Available
Snus

Kapten Melon X-Stark Vit

8024
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Melon Extra Stark är ett extra starkt white-snus med smak av melon i en större prilla.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av det extra nikotinet och även smakerna.
Available
Snus

Kapten Mint Vit

377
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Mint är ett white-snus där den klassiska tobakskaraktären kommer med inslag av mint.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Kapten Mint X-Stark Vit

582
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Mint Extra Stark är ett extra starkt white-snus med smak av mint och tobak i en större prilla.Den stora prillan har torr Vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
  • Ny
Available
Snus

Kapten Salmiak X-Stark Vit

5757
279,00 kr
Kapten Salmiak Extra Stark är ett extra starkt white-snus med en tydlig salmiaksmak i en större prilla.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av det extra nikotinet och även smakerna.
Available
Snus

Kapten Vit Portion

73
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Vit är ett white-snus med smak av bergamott och tobak.Den stora prillan har torr vit påse med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

Kapten X-Stark Vit

580
279,00 kr
Produktöversikt Kapten Vit Extra Stark är ett extra starkt white-snus med den klassiska bergamottsmaken och citrus i en större prilla.Vita torra prillor med fuktigt innehåll som ger en dröjande och varaktig frisättning av både smak och nikotin.
Available
Snus

LD 30 Vit Portion

286
345,00 kr
Ett portionssnus med mild och ren smak av tobak, smaksatt med bergamott och citrus ger en klassisk tobakssmak, Denna dosa har 30 prillor i sig
Available
Snus

LD Salmiak Vit Portion

17
279,00 kr
LD Salmiak Vit Portion är ett snus med smak av salmiak. Den vita portionen är något mindre fuktig än L.Ds vanliga portion.
Available
Snus

LD Signum Bergamotte

5488
289,00 kr
Available
Snus

LD Stark Vit Portion

8119
279,00 kr
LD Vit Stark Portionssnus dom vita prillorna rinner mindre och är torrare på utsidan medans snuset behåller sin fuktighet. Detta gör att smak och nikotin levereras jämnare över en längre tid.
Visar 1-24 av 66 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!