Lista produkter via varumärken ONE

Available
Snus

ONE Blå

ONE
801
325,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen citrus.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Grå

ONE
5594
325,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av granskott, eneträ, citrus samt toner av äpple.Stora prillor med tunt prillpapper. 
Available
Snus

ONE Lila

ONE
5243
325,00 kr
Produktöversikt Mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av viol, torkade bär, peppar och lakrits, samt aningen kakao.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Product available with different options
Mixpaket

ONE Mixpack

ONE
5600
209,00 kr
I det här mixpaketet hittar du sex olika varianter av ONE White portion.ONE Grå White PortionONE Blå White PortionONE Röd White PortionONE Vit White PortionONE Orange White PortionONE Lila White Portion
Slut i lager!
Snus

ONE Orange

ONE
5244
325,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av havtorn, teblad och hibiskus.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Röd

ONE
8476
325,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av röda bär, blommighet och grapefrukt.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Svart

ONE
805
325,00 kr
Produktöversikt Mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt aningen te.En stor och mjuk prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

ONE Vit

ONE
803
325,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus, samt aningen te.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-8 av 8 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!