Lista produkter via varumärken ONE

Available
Snus

ONE Blå

ONE
801
255,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen citrus.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Lila

ONE
5243
255,20 kr
Mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av viol, torkade bär, peppar och lakrits, samt aningen kakao.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Orange

ONE
5244
255,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med inslag av havtorn, teblad och hibiskus.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Röd

ONE
8476
231,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av röda bär, blommighet och grapefrukt.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

ONE Svart

ONE
805
255,20 kr
Mörk och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och citrus, samt aningen te.En stor och mjuk prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

ONE Vit

ONE
803
255,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus, samt aningen te.En stor och mjuk prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-6 av 6 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!