Lista produkter via varumärken Göteborgs Rapé

Available
Snus

Göteborgs Rapé Hjortron

Göteborgs Rapé
560
367,20 kr
Ljus tobakskaraktär med inslag av hjortron och lime, samt aningen lavendel och kardemumma.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé Lingon White

Göteborgs Rapé
116
367,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och lingon, samt aningen örter och citrus.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé Lös

Göteborgs Rapé
3
447,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.Lössnus gjord av mald tobak. Formas till en prilla av valfri storlek för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé Mini

Göteborgs Rapé
118
311,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé Original

Göteborgs Rapé
701
367,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel, citrus och enbär, samt aningen ceder.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

Göteborgs Rapé White

Göteborgs Rapé
115
367,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-6 av 6 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!