Nikotinfritt

Aktiva filter

Available
Koffein Portioner

Hicaff Classic Cola

5652
289,00 kr
Hicaff Classic Cola är ett tobaksfritt all white snus från tillverkaren Microzero som ger en stark energikick. Detta all white snus kommer med en klassisk smak av cola och innehåller 100 mg koffein och 100 mg taurin.
Available
Koffein Portioner

Hicaff Energy Rush

5653
289,00 kr
Hicaff Energy Rush är ett energigivande snus från Micorzero. Hicaff är ett tobaksfritt all white snus som istället för tobak innehåller koffein och taurin som ger en uppiggande effekt. Det här vita Hicaff snuset kommer i smaken Energy Rush. De slimmade portionsspåsarna är laddade med 100 mg koffein och 100 mg taurin som ger en effektfull energikick. 
Available
Koffein Portioner

Hicaff Fresh Mint

5654
289,00 kr
Hicaff Fresh Mint är ett tobaks- och nikotinfritt snus med klassisk smak av mint. Istället för nikotin och tobak innehåller detta all white snus koffein och taurin. Detta ger en uppiggande effekt som gör dig mer vaken. Med 100 mg koffein och 100 mg taurin ger det en ordentlig energikick med mintig smak.
Available
Nikotinfritt

KickUp Original

537
299,00 kr
KickUp Original är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till vanligt snus. Fler än 20 aktiva ämnen och vitaminer. Har en effekt som kan kännas uppiggande! OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Nikotinfritt

Kickup Real White Original

8050
299,00 kr
Kickup Real White Original är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ som innehåller vitaminer och mineraler. Real White har även en helt vit påse. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning.
Available
Nikotinfritt

KickUp Real White Soft Mint

37
299,00 kr
KickUp Real White Soft Mint Slim är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till All White Portion. Innehåller vitaminer och mineraler, i en helt vit påse. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Nikotinfritt

KickUp Soft Mint

536
299,00 kr
KickUp Mint är ett nikotin- och tobaksfritt alternativ till vanligt snus. Innehåller mer än 20 aktiva ämnen och smakar tydligt av mint. OBS! Innehåller Ginseng. Bör undvikas under graviditet och amning. 
Available
Nikotinfritt

KickUp Strong Original

556
299,00 kr
KickUp Strong Portion är ett tobak och niktoinfritt snus - som levererar en hälsosam energi-kick av vitaminer, mineraler och ginseng!
Available
Koffein Portioner

Lewa Apple & Spruce

5418
299,00 kr
En helvit produkt utan tobak och nikotin. LEWA Apple & Spruce nikotinfritt snus har smak av äpplen och granbarr. Portionerna består även av koffein och vitaminer. En dosa innehåller 18 normalstora portioner.
Available
Koffein Portioner

Lewa Classic

5419
299,00 kr
Produkten LEWA Classic Nikotinfritt Snus är helt utan socker och tobak. Istället innehåller den helvita påsen koffein. Prillan har en smak av tobak.
Available
Koffein Portioner

Lewa Cola & Lime

5417
299,00 kr
En Nikotinfri produkt med smak av cola och lime. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus är tobaksfritt och innehåller istället koffein och vitaminerna B12 och D3. Prillorna har ett Standard format. LEWA Cola & Lime Nikotinfritt Snus har nikotin- och tobaksfria portioner som efterliknar All White Portion.
Available
Koffein Portioner

Lewa Liqurice & Raspberries

5420
299,00 kr
LEWA Liquorice & Raspberries Nikotinfritt Snus har smak av hallon och lakrits. En helvit portion med kosttillskott som du placerar under läppen. En dosa innehåller 18 portioner av de här nikotin-, tobaks- och sockerfria prillorna.
Available
Koffein Portioner

Lewa Spearmint

5421
299,00 kr
LEWA Spearmint tobak- och nikotinfritt snus med smak av grönmynta. Mjuka portioner i en standard storlek med koffein och vitaminer. Produkten är helt fri från tobak, nikotin och socker. Ett nikotinfritt alternativ till All White Portion.
Available
Koffein Portioner

Lewa Wintermint

5422
299,00 kr
LEWA Wintermint med en stark smak av intensiv mint. LEWA Wintermint nikotinfritt snus är helvit och portionerna är i standard storlek. Påsarna är helt utan nikotin, tobak och socker.
Available
Nikotinfritt

Onico Lakrits

32
389,00 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, samt aningen torkade fikon. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Onico Mini

27
369,00 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter. En liten prilla som är är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Onico Pepparmint

29
389,00 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydligt inslag av pepparmint, samt aningen vanilj. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Onico Pure White Slim

8223
199,00 kr
Ljus och kryddig karaktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och vanilj. En långsmal helvit prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Onico White Portion

28
389,00 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter.  En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snussattser portion

Prillan Portion Nikotinfri

8403
149,00 kr
Prillan Portion Nikotinfri är ett snus som levererar en äkta känsla, men är helt fri från tobak och nikotin. Snuset har istället svart te som bas. Ger dig ca 10 dosor nikotinfritt portionssnus. Instruktioner och tillbehör för att få ett färdigt portionssnus, utan tobak och nikotin, ingår i paketet. Portionssnussatserna är mycket enkla att tillreda....
Available
Nikotinfritt

Qvitt Original Portion

597
299,00 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en samstämd snussmak och toner av bergamott och citrus. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Qvitt Salmiak Mini Portion

8083
279,00 kr
Tobak- och nikotinfria portioner i mindre format som har en tydlig smak av salmiak och toner av anis. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Qvitt Salmiak Portion

542
299,00 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en tydlig smak av salmiak och toner av anis. Med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Nikotinfritt

Qvitt Wild Mint Portion

599
299,00 kr
Tobak- och nikotinfria portioner med en mjuk mintsmak och inslag av vilda örter. Fräschaste nykomlingen i Qvitt-familjen med egenskaper som ger en mycket snuslik känsla.En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Visar 1-24 av 30 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!