Lista produkter via varumärken General

Available
Snus

General Extra Strong

General
43
459,00 kr
Kraftig och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott och lakrits, samt aningen gröna örter och läder. En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Lös

General
38
559,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. Lössnus gjord av mald tobak.
Available
Snus

General Lös Extra Strong

General
41
559,00 kr
Kraftig och kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. Lössnus gjord av mald tobak. Formas till en prilla av valfri storlek för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Lös Mackmyra

General
5315
599,00 kr
Mörk tobakskaraktär med inslag av torkad frukt, ceder och whisky, samt aningen tjära och malt. Lössnus gjord av mald tobak. Formas till en prilla av valfri storlek för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Mackmyra Portion

General
5316
499,00 kr
Mörk tobakskaraktär med inslag av torkad frukt, ceder och whisky, samt aningen tjära och malt. En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Mini Original

General
0999
389,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En liten prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General Mini White

General
49
389,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En liten prilla som är torr på ytan med ett fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
  • Ny
Available
Snus

General Negroni Original

General
5665
459,00 kr
General Negroni Original kommer i normal styrka med en ljus, aningen bitter och kryddig tobakskaraktär med toner av enbär, körsbär, pomerans, grapefrukt och malört.
  • Ny
Available
Snus

General Negroni White

General
5664
52,00 kr
General Negroni White kommer i normal styrka med en ljus, aningen bitter och kryddig tobakskaraktär med toner av enbär, körsbär, pomerans, grapefrukt och malört.
Available
Snus

General Original

General
40
459,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En stor prilla som är fuktig på ytan för en snabb och kraftig smakrelease.
Available
Snus

General White

General
39
459,00 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-11 av 11 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!