Lista produkter via varumärken Nick and Johnny

Snus från Nick and Johnny är starkt, smakrikt och tillverkas av Swedish Match. Märket är relativt nytt på marknaden och lanserades först i Norge, där det snabbt blev populärt. Nick and Johnny kommer som vanlig portion och white portion. Bland dess produkter och smaker finner du bland annat Crushed Ice, Red Hot och Americana.

More
Available
Snus

Nick & Johnny Red Hot Portion Extra Strong

Nick and Johnny
52
168,00 kr
Nick and Johnny Red Hot Xtra Strong är ett starkt portionssnus i original-utförande med tydliga inslag av kanel, kryddnejlika och en nypa chili. Obs! Produkten hette tidigare Radical Red men såväl namn som prillor har uppdaterats av tillverkaren.
Available
Snus

Nick & Johnny Crushed Ice Portion Extra Strong

Nick and Johnny
53
168,00 kr
Nick and Johnny Crushed Ice Mint xtra Strong Portion är ett extra starkt snus med mintsmak.
Available
Snus

Nick & Johnny Crushed Ice White Extra Strong

Nick and Johnny
54
168,00 kr
Medelfyllig tobakskaraktär med tydliga inslag av frisk mint och vintergröna, samt en väl avrundad sötma. Prilla som fyller ut under läppen. Är torr på ytan för låg rinnighet och fräsch känsla men har ett fuktigt snus som ger en långvarig smakrelease.
Available
Snus

Nick & Johnny Americana Portion Extra Strong

Nick and Johnny
289
168,00 kr
Nick and Johnny Americana Xtra Strong är ett starkt portionssnus med smak av körsbär, wintergreen och kanel. Obs! Produkten hette tidigare Capten Yankee men har i samband med en uppdatering av portionerna också bytt namn.
Available
Snus

Nick & Johnny Green Ice White Slim

Nick and Johnny
714
168,00 kr
Nick & Johnny Green Ice White är en vit slimmad prilla med en bred smak med inslag av vintergröna, mint, eucalyptus och grönmynta.
Visar 1-5 av 5 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!