Lista produkter via varumärken Siberia Snus

Available
Snus

Siberia -80 Degrees White Dry Portion

Siberia Snus
752
360,00 kr
Siberia White Dry Portion är ett färdigt portionssnus med en extremt hög nikotinhalt. En portion innehåller mer än fem gånger så mycket nikotin som en normal snus.
Available
Snus

Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portion

Siberia Snus
8198
303,20 kr
Siberia -80 Degrees White Dry Slim Portion är en av världens starkaste snussorter. 43 mg/g och torra, långsmala portioner med tydlig mintsmak.
  • Ny
Available
All White Portion

Siberia All White Portion

Siberia Snus
5341
360,00 kr
Siberia -80 All White Portion – Från Gajane presenteras nu Siberia All White. Samma koncept, utan tobak! Siberia är känt för sin extremt höga nikotinhalt. Denna variant kommer i formatet ”regular” och har en nikotinstyrka på 33mg/g.
  • Ny
Available
All White Portion

Siberia All White Slim

Siberia Snus
5342
360,00 kr
Siberia -80 All White Slim – Från Gajane presenteras nu Siberia All White. Samma koncept, utan tobak! Siberia är känt för sin extremt höga nikotinhalt. Denna variant kommer i formatet ”slim” och har en nikotinstyrka på 33mg/g.
Available
Snus

Siberia Extremely Black

Siberia Snus
8213
360,00 kr
Möt det senaste tillskottet till Siberia-familjen – Siberia -80 Xtremely Black Portion. Detta är en annan superstark snus från Siberia-kollektionen med samma höga nikotininnehåll som Siberia -80 White Dry på 43 mg / g. Istället för den färska mintsmaken har den en mer klassisk smak av tobak.
Visar 1-5 av 5 objekt
Product added to wishlist
Produkten tillagd för att jämföra.

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!