Lista produkter via varumärken XR

Available
Snus

XR Apple

XR
5623
319,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av äpplen och apelsin.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Catch Mint

XR
669
319,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och ceder.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Slut i lager!
Snus

XR General Original

XR
663
319,00 kr
Produktöversikt Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En långsmal, stor prilla som har en lätt fuktig yta för en snabb smakrelease.
Available
Snus

XR General Strong

XR
665
319,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av citrus och bergamott, samt aningen te.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR General White

XR
662
319,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus, samt aningen te.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
All White Portion

XR General White Nikotinpåsar

XR
5625
338,00 kr
.Produktöversikt Smak av bergamott med inslag av lime, apelsin och en ton av ingefära.En långsmal helvit slim-prilla som är fuktig på ytan för snabb och varaktig smakrelease.Denna produkt är tobaksfri.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé

XR
667
319,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
All White Portion

XR Göteborgs Rapé Nikotinpåsar

XR
5626
338,00 kr
Produktöversikt Smak av bergamott, lavendel och en ton av blåbär.En långsmal helvit slim-prilla som är fuktig på ytan för snabb och varaktig smakrelease.Denna produkt är tobaksfri.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Strong

XR
667
319,00 kr
Produktöversikt Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Stone Fruit

XR
5624
319,00 kr
Produktöversikt Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av persika samt aningen nybryggt te och bergamott.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Visar 1-10 av 10 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!