Lista produkter via varumärken XR

Available
Snus

XR Catch Hallon Lakrits

XR
8125
255,20 kr
XR Catch Raspberry & Licorice har en ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av hallon, samt lite lakrits och anis. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Catch Mint

XR
669
255,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och ceder. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
All White Portion

XR General All White

XR
8424
279,20 kr
XR Free From Tobacco har en tobaksnära smak med inslag av torkad frukt, lakritsrot, ädelträ och bergamott. Styrka 2. XR Free From Tobacco är helvita nikotinpåsar i långsmalt format som är torra på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakleverans.
Available
Snus

XR General Original

XR
663
255,20 kr
Kryddig tobakskaraktär med inslag av bergamott, samt aningen te, hö och läder. En långsmal, stor prilla som har en lätt fuktig yta för en snabb smakrelease.
Available
Snus

XR General Strong

XR
665
255,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av citrus och bergamott, samt aningen te. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR General White

XR
662
255,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av bergamott och citrus, samt aningen te. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé

XR
667
255,20 kr
Ljus tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Sparkling

XR
8059
255,20 kr
Ljus tobakskaraktär med inslag av äpple, fläder, samt aningen citrus och lavendel. En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Available
Snus

XR Göteborgs Rapé Strong

XR
667
255,20 kr
Ljus och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av lavendel och enbär, samt aningen trä och citrus.En långsmal prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en långvarig smakrelease.
Visar 1-9 av 9 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!