Lista produkter via varumärken Knox

Available
Snus

Knox Blue Stark White

Knox
8397
223,20 kr
Knox Karaktär Blue Stark White är en originalstor prilla, som har en smakkombination av naturnära enbär och blommig bergamott samt tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i stark styrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Blue White

Knox
641
223,20 kr
Knox Karaktär Blue White är en originalstor prilla, som har en smakkombination av naturnära enbär och blommig bergamott samt tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Lös

Knox
121
348,00 kr
Knox Lös är ett lössnus med en välbalanserad och fyllig tobakssmak som kombinerar bergamott och citrus för att skapa den traditionella lössnusupplevelsen. Produkten kommer i originalstyrka.
Available
Snus

Knox Original Portion

Knox
123
223,20 kr
Knox Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i originalstyrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Purple White

Knox
5322
223,20 kr
Knox Karaktär Purple White är en originalstor prilla som har en smakkombination av lakrits och svartvinbär med en tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Red White

Knox
5159
223,20 kr
Knox Karaktär Red White är en originalstor prilla som har en smakkombination av fylliga röda bär och tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Stark Original

Knox
124
223,20 kr
Knox Stark Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i stark styrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Stark White

Knox
290
223,20 kr
Knox Stark White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. En starkare variant av Knox White.
Available
Snus

Knox White Portion

Knox
122
223,20 kr
Knox White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Xtra Stark Portion

Knox
5203
223,20 kr
Knox Xtra Stark Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i xtra stark styrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Xtra Stark White

Knox
8121
223,20 kr
Knox Xtra Stark White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. Produkten kommer i xtra stark styrka och har låg rinnighet.
Visar 1-11 av 11 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!