Lista produkter via varumärken Knox

Available
Snus

Knox Karaktär Blue Stark White

Knox
8397
299,00 kr
Knox Karaktär Blue Stark White är en originalstor prilla, som har en smakkombination av naturnära enbär och blommig bergamott samt tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i stark styrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Karaktär Blue White

Knox
641
299,00 kr
Knox Karaktär Blue White är en originalstor prilla, som har en smakkombination av naturnära enbär och blommig bergamott samt tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Karaktär Green White

Knox
5586
299,00 kr
Knox Karaktär Green White innehåller tobak, är tillverkad av växtfiber och innehåller aromer från tallskott och björksav. 
Available
Snus

Knox Karaktär Purple White

Knox
5322
299,00 kr
Knox Karaktär Purple White är en originalstor prilla som har en smakkombination av lakrits och svartvinbär med en tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Karaktär Red White

Knox
5159
299,00 kr
Knox Karaktär Red White är en originalstor prilla som har en smakkombination av fylliga röda bär och tydlig tobaksnärvaro. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Lös

Knox
121
465,00 kr
Knox Lös är ett lössnus med en välbalanserad och fyllig tobakssmak som kombinerar bergamott och citrus för att skapa den traditionella lössnusupplevelsen. Produkten kommer i originalstyrka.
Available
Snus

Knox Original Portion

Knox
123
299,00 kr
Knox Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i originalstyrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Stark Original

Knox
124
299,00 kr
Knox Stark Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i stark styrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Stark White

Knox
290
299,00 kr
Knox Stark White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. En starkare variant av Knox White.
Available
Snus

Knox White Portion

Knox
122
299,00 kr
Knox White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. Produkten kommer i originalstyrka och har låg rinnighet.
Available
Snus

Knox Xtra Stark Portion

Knox
5203
299,00 kr
Knox Xtra Stark Portion är en fullstor prilla med en traditionell och fyllig tobakssmak. Produkten kommer i xtra stark styrka och är varsamt fuktad för att skapa en aning rinnighet och tydlig smak.
Available
Snus

Knox Xtra Stark White

Knox
8121
299,00 kr
Knox Xtra Stark White är en originalstor prilla som har en klassisk välbalanserad tobakssmak, med inslag av bergamott och citrus. Produkten kommer i xtra stark styrka och har låg rinnighet.
Visar 1-12 av 12 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!