Lista produkter via varumärken Onico

Available
Snus

Onico Lakrits

Onico
32
295,20 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydliga inslag av lakritsrot och salmiak, samt aningen torkade fikon. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Mini

Onico
27
279,20 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter. En liten prilla som är är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Pepparmint

Onico
29
295,20 kr
Ljus tobaksliknande karaktär med tydligt inslag av pepparmint, samt aningen vanilj. En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico Pure White Slim

Onico
8223
148,00 kr
Ljus och kryddig karaktär med tydliga inslag av pepparmint, samt aningen eukalyptus och vanilj. En långsmal helvit prilla med optimerad passform som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Available
Snus

Onico White Portion

Onico
28
295,20 kr
Ljus tobaksliknande smak med tydligt inslag av bergamott, samt aningen gröna örter.  En stor prilla som är torr på ytan med fuktigt innehåll för låg rinnighet och en varaktig smakrelease.
Visar 1-5 av 5 objekt
Product added to wishlist

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!