Lista produkter via varumärken LYFT

Available
Snus

LYFT Liquorice

LYFT
645
319,20 kr
Vita, smakrika nikotinportioner utan tobak. Portionerna är tillverkade av fiber från eukalyptus och tall, med ett adderat nikotinextrakt, utvunnet från tobak. Upplev hur minnen väcks till liv med LYFT Liquorice Strong. Låt doften och smaken av äkta lakrits med inslag av anis, salmiak och kola ta dig tillbaka i tiden. Känn den runda och mjuka smaken...
Slut i lager!
Snus

LYFT Lime

LYFT
651
319,20 kr
Vita, smakrika nikotinportioner utan tobak. Portionerna är tillverkade av fiber från eukalyptus och tall, med ett adderat nikotinextrakt, utvunnet från tobak. Njut av den omisskännliga doften från saftig lime. Känn sötman och syran i perfekt kombination med toner av citron och rivet limeskal.
Available
Snus

LYFT Mint

LYFT
684
319,20 kr
Vita, smakrika nikotinportioner utan tobak. Portionerna är tillverkade av fiber från eukalyptus och tall, med ett adderat nikotinextrakt, utvunnet från tobak. Skäm bort dig med upplevelsen av fyllig sötma från spearmint perfekt kombinerad med den kyliga fräschören av mentol.
Available
Snus

LYFT Lime Strong

LYFT
807
319,20 kr
Vita, smakrika nikotinportioner utan tobak. Portionerna är tillverkade av fiber från eukalyptus och tall, med ett adderat nikotinextrakt, utvunnet från tobak. Njut av den omisskännliga doften från saftig lime – med en intensiv effekt. Känn sötman och syran i perfekt kombination med toner av citron och rivet limeskal.
Available
Snus

LYFT Ice Cool

LYFT
809
319,20 kr
Vita, smakrika nikotinportioner utan tobak. Portionerna är tillverkade av fiber från eukalyptus och tall, med ett adderat nikotinextrakt, utvunnet från tobak. Känn hur du fylls av styrka när du upplever intensiteten i LYFT Ice Cool Strong. Likt en kall vinterdag i alperna kommer du slås av krispig pepparmynta med inslag av sötma och örttoner.
Available
Snus

LYFT Tropic Breeze

LYFT
8078
319,20 kr
Available
Snus

LYFT Winter Chill

LYFT
8080
319,20 kr
Krispig fräsch vintergröna med en skarp kylande menthol. Inkapslad i en krämig sötma med noter av trä som ger dig styrkan att ta dig längre.
Available
Snus

LYFT Freeze

LYFT
8079
319,20 kr
En högoktanig upplevelse där intensiv pepparmint och isande menthol ger en kick utöver det vanliga. En maxad upplevelse.
Available
Snus

LYFT Urban Vibe

LYFT
8153
319,20 kr
Känn styrkan i nya LYFT Urban Vibe. Få rätt vibbar och en intensiv upplevelse genom smaken av röda frukter och en touch av tranbär. 
Available
Snus

LYFT Easy Mint

LYFT
8155
319,20 kr
Utforska en fräsch mentolupplevelse med fyllig sötma från mynta och frisk mentol. Något svagare nikotinstyrka på 6 mg/g.
Available
Snus

LYFT Ruby Berry

LYFT
8222
319,20 kr
LYFT Ruby Berry med söt smak av Jordgubbar och röda bär, levereras i slimmade helvita portionspåsar.
Available
Snus

LYFT Summer Beat Limited Edition

LYFT
8252
319,20 kr
LYFT firar den Svenska sommaren med LYFT Summer Beat! Summer Beat kommer i begränsad upplaga och kommer endast att finnas på den svenska marknaden där antalet dosor som tillverkas är begränsat. Dosan är utrustad med en NFC tagg som du kan scanna med mobilen! Summer Beat bjuder på en frisk citrus smak med Apelsin, Citrus samt en lätt blommig touch för en...
  • Ny
Available
Snus

LYFT Blonde Roast

LYFT
8278
319,20 kr
LYFT Blonde Roast är en nikotinpåse från LYFT med en smak av nybryggt kaffe. Prillorna är små och slimmade samt torra på ytan för en långvarig smakupplevelse. Lyft innehåller ingen tobak och är istället fylld med växtfibrer.
  • Ny
Available
Snus

LYFT London Flair

LYFT
8279
319,20 kr
LYFT London Flair är slimmade nikotinpåsar från Lyft. London Flair har en smak av Gurka och svartpeppar. Påsarna är även torra på ytan för att ge en längre smakupplevelse. London Flair innehåller ingen tobak istället är påsarna fyllda med växtfibrer som är berikade med smak och nikotin.
Visar 1-14 av 14 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!