Lista produkter via varumärken Ritmeester

Available
Cigariller

Ritmeester Livarde 20

Ritmeester
202
620,00 kr
Ritmeester Livare 20 är klassiska cigariller utan filter. Tobaksblandningen är en spännande och smakrik blandning av Brasiliansk tobak samt Java och Kubansk tobak. Täckbladet är ett exklusivt Java blad från Indonesien. I korta drag ger det en cigarill som är både smakrik och aromatisk!
Available
Cigariller

Ritmeester Livarde Gold 10

Ritmeester
204
75,00 kr
Ritmeester Livarde Gold är en klassisk cigarill utan filter. Tobaksblandingen är en speciellt framtagen blandning av mild Brasiliansk, Java samt Kubansk tobak som rullats i ett exklusivt tobaksblad från Indonesien. Ritmeester livarde gold har en rik men mjuk smak som skiljer sig något mot vanliga Livarde.
Available
Cigariller

Ritmeester Moods 10

Ritmeester
214
615,00 kr
Ritmeester Moods är aromatiska cigariller som kännetecknas av den helt unika Moods aromen som har inslag av söta, mogna och mörka frukter. Tobaken som används är en noggrant utvald blandning av tropisk och amerikansk virginiatobak som täcks av vackra javablad från Indonesien. Alla dessa faktorer ger en aromatisk, intensiv och fyllig cigarill!
Available
Cigariller

Ritmeester Moods Filter 10

Ritmeester
213
630,00 kr
Ritmeester Moods Filter är aromatiska cigariller som bjuder på en välbalanserad smakupplevelse med den klassiska Moods aromen som baseras på söt, mogen och mörk fruktsmak som blir mildare med det inkluderade filtret. Tobaken är en utsökt blandning av tropisk och amerikansk virginiatobak. Täckbladet är ett vackert Java blad från Indonesien.
Available
CIGARILLER

Ritmeester Moods Filter 20

Ritmeester
8118
605,00 kr
Ritmeester Moods Filter 20 är aromatiska cigariller som bjuder på en välbalanserad smakupplevelse med den klassiska Moods aromen som baseras på söt, mogen och mörk fruktsmak som blir mildare med det inkluderade filtret. Tobaken är en utsökt blandning av tropisk och amerikansk virginiatobak. Täckbladet är ett vackert Java blad från Indonesien.
Available
Cigariller

Ritmeester Moods Flame Filter

Ritmeester
8108
615,00 kr
Ritmeester Moods Flame Filter är smakrika cigariller med den klassiska Moods aromen i form av söta, mogna och mörka frukter. Filtret är doppat i honung för att ge tobaken en sötare smak. Tobaken är en blandning av tropisk och Amerikansk virginiatobak blandat med en söt orientaltobak. Täckbladet är ett milt tobaksblad från Brasilien.  Nytt paket som...
Visar 1-6 av 6 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!