Nya Produkter - Nytt Pris

Aktiva filter

Available
Snus

Knox Lössnus

121
319,20 kr
Knox Lös har en robust och tydlig smak av tobak. Trots att Knox är ett lågprissnus använder Skruf Snus de absolut bästa råvarorna i framställningen.
Available
Snus

Knox White Portionssnus

122
199,20 kr
Knox White Portion har en tydlig smak av tobak. Trots att Knox är ett budgetsnus använder Skruf Snus de absolut bästa råvarorna i framställningen.
Available
Snus

Knox Portionssnus

123
199,20 kr
Knox Portion har en robust och tydlig smak av tobak. Trots att Knox är ett lågprissnus använder Skruf Snus de absolut bästa råvarorna i framställningen.
Available
Snus

Knox Blue White Portionssnus

641
199,20 kr
Knox Blue White Portion är ännu ett tillskott till den populära knox-portföljen, denna gången ett white-portionssnus med inslag av enbär!
Available
Snus

Kapten Vargtass Extra Stark Vit

8146
191,20 kr
Kapten Extra Stark Vargtass, med smak av lingon. Kapten Vargtass är en vit portionssnus som ingår i Kaptens serie av extra starka snussorter.
Available
Snus

Nordic Spirit Spearmint Intense Strong

8148
279,20 kr
Nordic Spirit Spearmint Intense Slim Strong är en sötmintig nyhet i Nordic Spirit-familjen. Grönmyntan ger en söt och fräsch smakupplevelse, kombinerat med en hög nikotinstyrka på 18 g/mg.
Available
Snus

on! Coffee 6 mg

8150
132,00 kr
on! Coffee 6 mg smakar tydligt av nybryggt kaffe. Snuset kommer i torra, helvita miniportioner med minimal rinnighet och långvarig smak
Available
Snus

on! Coffee 3 mg

8151
132,00 kr
on! Coffee 3 mg är det vita minisnuset med smak av kaffe. Torra portioner med minimalt rinn och en nikotinhalt på tre milligram.
Available
Snus

Lundgrens Skåne Stark

8152
239,20 kr
Nyhet i Lundgrens-familjen! Lundgrens Skåne Stark levereras med samma smak och samma tunna perforerade portionspåsar som Lundgrens Skåne, fast med en högre nikotinhalt.
Available
Snus

ZYN Slim Deep Freeze Strong

8154
148,00 kr
ZYN Deep Freeze är inte som andra produkter i ZYN-serien. Det är den mest extrema produkten i serien och de vita påsarna kombinerar cooling och smak i en cocktail du inte varit med om förut. Resultatet kallas The Deep Freeze Effect. Precis som övriga ZYN-produkter innehåller ZYN Deep Freeze ingen tobak och de slimmade nikotinpåsarna sitter bra under...
Available
Snus

Nixs Icy Mint

8157
135,20 kr
Nixs Icy mint har en kraftfull och uppfriskande mintsmak. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Melon Rush

8158
135,20 kr
Nixs Melon rush har en tydlig smak av melon. Söt och frisk. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Minty Lemon

8159
135,20 kr
Nixs Minty lemon kombinerar den friska minten med den syrliga citronen. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Nixs Salmiak

8160
135,20 kr
Nixs Salmiak har smak av den salta salmiaken. Första nikotinpåsen i format large (ej slim) för att fylla ut ordentligt under läppen.
Available
Snus

Chain Saw Cold Dry White

8201
159,20 kr
CHAINSAW Cold Dry White är ett spännande snus med hög nikotinhalt (22 mg/g) och stark smak av mint. Innehåller kalla, torra och vita påsar som ger en stark upplevelse som varar länge.
Available
Snus

Kapten Mini Lingon Vit

8206
156,00 kr
Kapten Lingon Mini Vit Portion har en bärig smak av lingon, med en traditionell snussmak som grund. Kapten Mini Lingon har samma blandning som Kapten Vargtass, men med en något lägre nikotinstyrka och mindre portioner.
Available
Snus

24K Crystal White Portion

8207
231,20 kr
24K Crystal White Portion en extremt stark nyhet med en intensiv mintsmak i framkant. Smaken ackompanjeras av en naturlig tobakssmak. Det vill säga att detta inte är ett snus för nybörjare utan snarare för den mest våghalsiga snusaren. Portionerna kommer i White Portion formatet vilket utsöndrar smak och nikotin långsammare.
Available
Snus

Skruf Nyans Norrsken

8208
207,20 kr
Skruf nyans Norrsken är en av de senaste produkterna i nyansfamiljen. Varsamt smaksatt med mörk viol och nyanser av lakrits för denna produkt tankarna till ett magiskt himlafenomen. Likt våra övriga nyanser så är tobaksblandningen ekologisk och smaksättningen mild för att inte förglömma den karakteristiska tobakssmaken.
Available
Snus

Skruf Nyans Månstoft

8209
207,20 kr
Skruf nyans Månstoft är det andra tillskottet i nyansfamiljen. Med en lätt smaksättning av salt kola tillsammans med den klassiska tobakssmaken levererar produkten en modern känsla för den som söker något utöver det vanliga. Likt våra övriga nyanser så är tobaksblandningen ekologisk och smaksättningen mild för att inte förglömma den karakteristiska...
Available
Snus

Jakobssons Cola Slim White

8210
132,00 kr
Jakobssons Strong Cola Slim White är nn mindre prilla i slimformat som rinner mindre. Den har en klar smak av cola med viss sötma och toner av citrus.
Available
Snus

Jakobssons Wintergreen Slim White

8211
132,00 kr
Jakobssons Wintergreen Slim White Portion är en mindre prilla i slimformat som rinner mindre. Den har en tydlig smak av wintergreen med inslag av mint/mynta och sötma.
Available
Snus

Jakobssons Melon Slim White

8212
132,00 kr
Jakobssons Melon Slim White Portionssnus är ett kvalitativt snus i torra men fylliga portioner vars smak bäst kan beskrivas som söt melon. Snuset kommer i slimmade portioner.
Available
Snus

Siberia Extremely Black

8213
327,20 kr
Möt det senaste tillskottet till Siberia-familjen – Siberia -80 Xtremely Black Portion. Detta är en annan superstark snus från Siberia-kollektionen med samma höga nikotininnehåll som Siberia -80 White Dry på 43 mg / g. Istället för den färska mintsmaken har den en mer klassisk smak av tobak.
Available
Snus

Rebell Snussats Lös

8217
383,20 kr
Lössnus med standardmalning: • Ger ca. 20 dosor lössnus. • Tillsätt vatten. • Bearbeta snuset väl. • Färdig på bara 5 minuter. • Burk för förvaring av färdigt snus. • Tomdosa medföljer.  Går bra att smaksätta också.
Visar 1-24 av 70 objekt

Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelse av vår webbplats.

Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta!